Meer...

  Azië

  Azië is een prachtig continent, met veel verschillende culturen, landschappen en ervaringen. Het is een continent met een geschiedenis die teruggaat tot de oudheid en een toekomst die steeds verandert. Er zijn vele landen in Azië, elk met hun eigen kenmerken en attracties.

  Van de vele landen in Azië, heeft China een van de meest diverse bevolkingen. Het is het thuis van de wereldberoemde Chinese muur, de Terracotta-strijders, de Grote Oceaanmuur in Shanghai, de magische rivier de Jangtsekiang, de verbazingwekkende karstbergen in Guilin en vele andere prachtige attracties.

  Japan is een land dat bekend staat om zijn traditionele cultuur, samen met de moderne steden zoals Tokyo en Osaka. Ook is Japan het thuis van de Sakura-bloesem, de gezellige kimono’s, de verfijnde sushi, de heilige Tempel van de heilige Golden Pavilion, de magische Mount Fuji, de heilige pagode van Kiyomizu-dera en vele andere bijzondere bezienswaardigheden. India is een land met vele religies en culturen, met een geschiedenis die teruggaat tot duizenden jaren. Het is het thuis van de Taj Mahal, de stad van de liefde, de Gouden Triangel, de Himalaya-gebergte, de heilige rivier de Ganges, het prachtige strand van Goa, het oude leven in Varanasi, en vele andere fascinerende plekken.

  Korea is een land met een fascinerende geschiedenis, een avontuurlijke natuur, een kosmopolitische cultuur en een uitgebreide keuken. Er zijn vele fascinerende bezienswaardigheden zoals de magische berg Seoraksan, de kleurrijke tempel Gyeongbokgung, de heilige stad Haeinsa, de prachtige rivier de Han en vele andere attracties.

  Van de vele landen in Azië hebben ze allemaal verschillende eigen kenmerken. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, avontuur, natuur of iets anders, je zult zeker verrast worden door wat Azië te bieden heeft.

  Vorig artikel
  Volgend artikel

  Eerdere berichten

  Zomervakantie in de bergen