Meer...
  HomeVervoerAutoverhuurAutoverhuur bij de luchthaven van Valencia: waar zit de terminal, welke aanbieder...

  Autoverhuur bij de luchthaven van Valencia: waar zit de terminal, welke aanbieder is het voordeligst?

  De luchthaven van Valencia in Spanje, ook bekend als de luchthaven van Manises, ligt 8 km ten westen van de stad Valencia aan de Costa Blanca in Spanje. Het is de op een na grootste internationale luchthaven, na de luchthaven van Alicante. De autoverhuurbalies op de luchthaven van Valencia vindt je op de begane grond van de terminal (Verdieping 0) in de aankomstterminal.

  De luchthaven van Valencia is een ideale locatie om een auto te huren als je van plan bent de oostkust van Spanje te verkennen. Het ligt tussen de luchthavens van Alicante en Barcelona, dus je kunt een auto ophalen in Valencia en inleveren in Alicante of Barcelona, terwijl je alle toeristische resorts langs de kust bezoekt.

  Hoe bereik je de luchthaven van Valencia?

  Toegang is via de nationale weg N-220, die de A-3 met de N-335 verbindt.

  Welk autoverhuurbedrijf is het beste op de luchthaven van Valencia (VLC) in Spanje?

  Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van je wensen en type reis. Ons advies is gebruik te maken van een onafhankelijke vergelijkingswebsite als je een auto wil huren op de airport van Valencia. Daar zie je eenvoudig de verschillende prijzen, voorwaarden en reviews van de verschillende aanbieders. Zo zie je snel wat de beste deal is met de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding.

  Kan ik een huurauto van Valencia meenemen en deze in een andere stad inleveren?

  Ja, sommige autoverhuurbedrijven staan one-way verhuur toe, maar je hebt eerst toestemming nodig. Ook zal een extra ‘one-way huurtoeslag’ zijn als je de auto op een andere locatie inlevert dan de ophaallocatie.

  Hoe lang moet ik in het bezit zijn van een rijbewijs om een auto te huren op de luchthaven van Valencia?

  Je moet minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een volledig rijbewijs zonder grote overtredingen.

  Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren op de luchthaven van Valencia?

  De hoofdbestuurder moet de volgende documenten op zijn of haar naam hebben: een volledig rijbewijs, een creditcard, de reserveringsvoucher en een geldig paspoort.

  Wat is het brandstofbeleid voor een huurauto op de luchthaven van Valencia?

  De overgrote meerderheid van de auto’s heeft een vol-vol brandstofbeleid, wat betekent dat je voertuig wordt geleverd met een volle tank brandstof. Om verhoogde brandstofkosten te vermijden, moet je deze met dezelfde hoeveelheid brandstof terugbrengen als waarmee je het hebt opgehaald.

  Wat zijn de mogelijkheden om van Valencia Airport naar het centrum van Valencia te komen?

  Vanaf de luchthaven van Valencia zijn er drie verschillende vervoersmogelijkheden naar de stad: taxi, bus en metro. Een taxirit vanaf de luchthaven van Valencia duurt ongeveer 20 minuten en kost ongeveer 21€. Als alternatief zijn er twee openbaar vervoermogelijkheden. De metro brengt je in ongeveer 25 minuten naar het centrum en kost 3,90€ voor de reis. De bus is de goedkoopste optie, kost 1,50€ en doet er ongeveer 25-30 minuten over. Alle vervoerswijzen zijn direct vanaf de luchthaven beschikbaar.

  Eerdere berichten

  Zomervakantie in de bergen