Meer...
  HomeVervoerAutoverhuurAutohuur bij de luchthaven van Zadar: waar zit de terminal, welke aanbieder...

  Autohuur bij de luchthaven van Zadar: waar zit de terminal, welke aanbieder is het voordeligst?

  Zadar Airport ligt 8 km van het centrum van Zadar. Het bedient bijna 1 miljoen passagiers per jaar, waarmee het de 4e drukste luchthaven van Kroatië is. De balies van autoverhuurbedrijven bevinden zich zowel in de vertrekhal van de luchthaven als in kleine kantoortjes vlak buiten de terminal. 

  Waar kun je de autoverhuur ophaal- en inleverlocaties vinden op Zadar Airport?

  De meeste autoverhuurbureaus bevinden zich in kleine kantoren op 30 meter van de terminal. Je kunt de balies aan je rechterhand vinden als je de enige terminal van de luchthaven verlaat.

  Wat is het beste autoverhuurbedrijf op Zadar airport?

  Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van je wensen en type reis. Ons advies is gebruik te maken van een onafhankelijke vergelijkingswebsite wanneer je een auto wilt huren op Zadar airport. Daar zie je eenvoudig de verschillende prijzen, voorwaarden en reviews van de verschillende aanbieders. Zo zie je snel wat de beste deal is met de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding.

  Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation bij Zadar Airport?

  Als je kiest voor het vol-tot-vol beleid, moet je je brandstoftank vullen voordat je je huurauto terugbrengt. Het dichtstbijzijnde tankstation bij Zadar Airport is BP Petrol. Het tankstation bevindt zich op 8,2 kilometer van de luchthaven aan de Jandranska Magistrala. Het is een rit van 9 minuten.

  Wat zijn de opties om van Zadar Airport in het centrum van Zadar te komen?

  Er zijn, buiten de optie om een huurauto te boeken, twee verschillende manieren om van Zadar Airport naar het stadscentrum te komen: per taxi of bus. De meest comfortabele optie is om vooraf een taxi van het vliegveld van Zadar te boeken, wat ongeveer 20 minuten zou moeten duren en ongeveer €26 zal kosten. Een goedkopere optie is per bus, die er ongeveer 25 minuten over zou moeten doen om van Zadar Airport naar het oude centrum te komen en €3,30 zal kosten. Prijzen kunnen uiteraard wijzigen. Van taxi’s is bekend dat sommige een veel hoger tarief rekenen, spreek daarom altijd vooraf de prijs af.

  Eerdere berichten

  Zomervakantie in de bergen