Meer...

  Antarctica

  Antarctica is het zuidelijkste continent ter wereld en is de thuisbasis van een aantal adembenemende landschappen en wilde dieren. Deze ongerepte, onvoorstelbare wereld is een paradijs voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring.

  Antarctica biedt een unieke reiservaring, waarbij bezoekers kunnen genieten van het prachtige landschap en de wilde dieren. Bezoekers kunnen kiezen uit avontuurlijke activiteiten, zoals kajakken, kamperen, skiën, wandelen, vogels kijken en zelfs het bezoeken van pinguïn kolonies.

  De kou van Antarctica is de meest constante factor. Gemiddeld is het -25 ° C, maar in de zomer kan de temperatuur stijgen tot -10 ° C. Antarctica heeft ook een aantal fascinerende historische bezienswaardigheden. Bezoekers kunnen de ruïnes van het antieke Schotse vlaggenschip, de HMS Endurance, bezoeken en er is ook een ruïne van een Britse basis die dateert uit de jaren ’50.

  Het is belangrijk om te weten dat Antarctica een zeer gevoelig gebied is, waar de meeste toeristenactiviteiten streng worden gereguleerd door de Antarctische Raad. Bezoekers moeten toestemming vragen voordat ze kunnen reizen naar het gebied.

  Vorig artikel
  Volgend artikel

  Eerdere berichten

  Zomervakantie in de bergen