Meer...
  HomeReistipsPraktische informatieAutohuur bij de luchthaven van Venetië: waar zit de terminal, welke aanbieder...

  Autohuur bij de luchthaven van Venetië: waar zit de terminal, welke aanbieder is het voordeligst?

  De autoverhuurbalies op de luchthaven Marco Polo in Venetië zijn gevestigd in het luchthavengebouw. Ga naar de kantoren van de autoverhuurbedrijven op de 3e verdieping (“terras”) van de parkeergarage P1 met meerdere niveaus.

  Waar kan ik de auto ophalen/inleveren op luchthaven Marco Polo?

  Verlaat het aankomstgebied van de luchthaven, zoek de overdekte loopbrug aan de linkerkant en volg de borden naar de parkeerplaats P1.

  Als alternatief, als je met de auto vanaf de SS14 Triestina weg naar de luchthaven komt, volg dan de aanwijzingen naar de luchthaven en ga verder richting parkeerplaats P1 (derde verdieping) of volg gewoon de borden “Rent a car”.

  De parkeerplaatsen en kantoren van de autoverhuurbedrijven bevinden zich op het terras op de 3e verdieping van de parkeergarage P1 met meerdere niveaus. Om het nieuwe gebied te bereiken, volg de aanwijzingen naar parkeerplaats P1 – 3e verdieping.

  Om de gehuurde auto terug te brengen, moeten klanten de aanwijzingen naar parkeerplaats P1 volgen, het standaard toegangsticket nemen en naar de 3e verdieping gaan. Op de 3e verdieping moeten gebruikers hetzelfde ticket gebruiken dat ze op de 1e verdieping hebben ontvangen.

  Welk autoverhuurbedrijf is het beste op de luchthaven van Venetië?

  Dat verschilt en is afhankelijk van je specifieke reis en wensen. Het is aan te raden gebruik te maken van een onafhankelijke vergelijkingssite. Je ziet dan de prijzen van veel aanbieders, maar ook de voorwaarden en reviews. Zo vindt je in veel gevallen de beste deal en perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

  Kan ik een auto huren op de luchthaven van Venetië met een creditkaart?

  Ja, je kunt een auto huren op de luchthaven van Venetië met een door een bank uitgegeven creditkaart. Voorwaarden voor het gebruik: de kaart moet op naam staan van de hoofdbestuurder. Vaak worden alleen MasterCard of VISA geaccepteerd.

  Eerdere berichten

  Zomervakantie in de bergen