Meer...
  HomeToscaneFlorenceAutohuur bij de luchthaven van Florence: waar zit de terminal, welke aanbieder...

  Autohuur bij de luchthaven van Florence: waar zit de terminal, welke aanbieder is het voordeligst?

  De autoverhuur verbonden aan de luchthaven van Florence is te vinden bij het “Palagio degli Spini” en is verbonden met het vliegveld via een gratis shuttlebus die elke 20 minuten rijdt. De halte van de shuttlebus bevindt zich in de kort parkeren-zone, net buiten de terminal.

  Welk autoverhuurbedrijf is het beste op de luchthaven van Florence in Italië?

  Omdat dit altijd afhangt van de specifieke situatie en wensen, raden we aan gebruik te maken van een betrouwbare vergelijkingssite. Bekend is dat Alamo goede recensies van klanten krijgt, maar er zijn meer aanbieders die betrouwbaar zijn en gewaardeerd worden. Een onafhankelijke vergelijkingssite helpt je veel aanbieders te vergelijken op prijs, voorwaarden en waar je direct reviews kunt checken.

  Kan ik een auto huren op de luchthaven van Florence, Italië met een creditkaart?

  Ja, je kunt een auto huren op de luchthaven van Florence met een door een bank uitgegeven creditkaart. Voorwaarden voor gebruik van de debetkaart: de kaart moet op naam staan van de hoofdbestuurder. Veel aanbieders accepteren alleen MasterCard of VISA.

  De debetkaarten moeten door een bank zijn uitgegeven en de nummers moeten in reliëf zijn. Let op: het borgbedrag wordt in rekening gebracht bij gebruik van een debetkaart en bijbehorende transactiekosten kunnen van toepassing zijn. Maximale huurperiode 28 dagen bij gebruik van een debetkaart. Vooruitbetaalde en elektronische kaarten (Visa Electron) worden niet geaccepteerd.

  Kan ik een auto huren op de luchthaven van Florence als ik ouder ben dan 70?

  Ja, bij sommige autoverhuurbedrijven in Florence kunt u een auto huren tot 99 jaar zonder extra kosten.

  Kan ik een auto huren op de luchthaven van Florence als ik jonger ben dan 25?

  Je kunt een auto huren op de luchthaven van Florence vanaf 19 jaar, met bijkomende kosten. Veel aanbieders hanteren een jonge bestuurderstoeslag.

  Kan ik een huurauto van Florence meenemen om een ander land te bezoeken?

  Ja, sommige autoverhuurbedrijven staan toe dat u een huurauto de grens over neemt, maar u moet eerst toestemming krijgen. Er zullen extra kosten zijn om de internationale grens over te steken.

  Kan ik een huurauto van Florence meenemen en in een andere stad achterlaten?

  Ja, sommige autoverhuurbedrijven staan zogenaamde one-way rentals toe, maar u moet dit vooraf laten weten. Er zal een extra toeslag voor een one-way rental in rekening worden gebracht als u de auto op een andere locatie achterlaat dan waar u deze hebt opgehaald.

  Hoe lang moet ik in het bezit zijn van een rijbewijs om een auto te huren op de luchthaven van Florence?

  Een volledig rijbewijs dat minimaal 1 jaar in bezit is zonder grote aantekeningen.

  Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren op de luchthaven van Florence?

  De hoofdbestuurder moet de volgende documenten op zijn of haar naam hebben: een volledig rijbewijs, een creditcard, de voucher nadat uw boeking is voltooid, en een paspoort.

  Wat is het brandstofbeleid voor een huurauto op de luchthaven van Florence?

  Dit hangt af van de autoverhuuraanbieder die u kiest. De overgrote meerderheid van de auto’s heeft een vol-vol brandstofbeleid, wat betekent dat uw voertuig met een volle tank brandstof wordt geleverd. Om brandstofkosten te vermijden, moet u het met dezelfde hoeveelheid brandstof retourneren als waarmee u het hebt opgehaald. U kunt ook kiezen voor vol ophalen, leeg terugbrengen. Dit kan handiger zijn als u de auto zonder vertraging wilt terugbrengen, maar het zal duurder zijn.

  Eerdere berichten

  Zomervakantie in de bergen