Meer...
  HomeToscanePisaAutohuur bij de luchthaven van Pisa: waar zit de terminal, welke aanbieder...

  Autohuur bij de luchthaven van Pisa: waar zit de terminal, welke aanbieder is het voordeligst?

  Luchthaven Pisa Galileo Galilei is een van de twee belangrijkste luchthavens die de regio Toscane bedienen, de andere is de luchthaven van Florence. Luchthaven Pisa is handig om een auto te huren als je de regio Toscane en nabijgelegen steden zoals Pisa, Florence, Siena, Arezzo, Peccioli, Lucca, Livorno, Certaldo, San Gimignano, Volterra gaat verkennen.

  Autoverhuurbalie op luchthaven Pisa

  De autoverhuurterminal op de luchthaven van Pisa is niet gevestigd binnen de luchthaventerminal, maar wel vlakbij. Het bevindt zich 500 meter van het terminalgebouw zodra je de aankomsthal van Pisa-luchthaven verlaat. Je kunt lopen naar het autoverhuurgebouw of de pendelbus gebruiken die elke paar minuten van buiten de terminal vertrekt. Deze rit duurt slechts een paar minuten. Alle autoverhuurbalies bevinden zich daar. Er zijn geen autoverhuurbalies binnen het luchthaventerminal zelf.

  Autoverhuur op de luchthaven van Pisa wordt verzorgd door Auto Europa, Dollar, Thrifty, Sixt, Europcar, Hertz, Avis Liberty, Easy Car Maggiore, National, Budget en Locauto. Boek voor de beste prijzen altijd van tevoren. Het is zo eenvoudig om autoverhuur op de luchthaven van Pisa te vergelijken en online te boeken. Het makkelijkste is om een huurauto te boeken via een betrouwbare vergelijkingssite, omdat je daar veel aanbieders eenvoudig kunt vergelijken en zo de beste prijs en voorwaarden krijgt.

  Huurauto retourneren op luchthaven van Pisa

  Je huurauto inleveren op Luchthaven Pisa is heel eenvoudig. Bij aankomst bij de luchthaventerminal van Pisa volg je de borden naar de autoverhuurterminal, die je naar P5 zullen brengen. Deze bevindt zich slechts 500 meter links van het terminalgebouw. Er is een pendelbus beschikbaar zijn om je naar de terminal te brengen. Niet ver van de luchthaven is overigens een tankstation, omdat veel aanbieders willen dat je de auto met een volle tank inlevert.

  Eerdere berichten

  Zomervakantie in de bergen